Medewerkers

Bij Kook jij of ik geven we graag een kijkje in onze keuken, bij de boeren, maar ook laten we je graag zien wie er met veel passie en liefde bij ons werkt.

Kok Ruud Lansink

Van kind af aan vindt onze topkok Ruud Lansink koken en bakken al leuk.

“Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om kok te worden, omdat ik dit net iets breder vond dan de bakkerij en ook de werktijden vond ik wat prettiger”. Door deze werktijden staat Ruud nu ook vaak thuis in de keuken, waar hij inspiratie op doet voor de smakelijke gerechten van Kook jij of ik.

Ik sta thuis ook in de keuken

“Een lievelingsgerecht heb ik niet, omdat ik veel gerechten lekker vind. Wel eet ik graag gevarieerd met producten uit verschillende keukens en heb ik de voorkeur voor minstens 2 visgerechten per week”. Samen met het team van Kook jij of ik ontwikkeld Ruud de vele gerechten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de pure producten van lokale boeren.

“Het gebruik van deze mooie en smaakvolle producten vind ik erg belangrijk. Het gebruik hiervan maakt mijn werk bij Kook jij of ik nog leuker”. Ben jij nou benieuwd naar de gerechten die Ruud bedenkt? Bekijk ze dan snel!

 

Kok Myron Oude Wesselink

Onze kok Myron staat graag in de keuken om nieuwe gerechten te proberen.

“Mijn favoriete ingrediënt is basilicum, omdat het ontzettend smaakvol is en je dit in meerdere vormen kunt gebruiken in de keuken”, verteld Myron.

Favoriet ingrediënt is basilicum omdat je er veel gerechten mee kan verrijken

Dat basilicum veelzijdig is blijkt ook uit hetgeen wat Myron hier het liefst mee maakt, namelijk basilicum roomijs! Zijn favoriete vakantieland, Italië, is dan ook niet geheel verrassend; een land waar eten een hoofdrol speelt én veel gebruik wordt gemaakt van basilicum! Naast zijn werk houdt Myron erg van tuinieren en lekker uit eten gaan, maar het liefst maakt hij natuurlijk de heerlijke gerechten van Kook jij of ik voor jou klaar!

 

Leonoor van den Brink

Heb jij een vraag of opmerking voor Kook jij of ik?

Dan is de kans groot dat je in contact komt met onze klantenservice medewerkster Leonoor van den Brink. “Ik vind het ontzettend leuk om de ontwikkeling van het streekconcept mee te maken en de klanten hierbij ondersteuning te bieden. Daarnaast zijn mijn werkzaamheden erg gevarieerd, wat het werken bij Kook jij of ik nog leuker maakt!”

Ik sta thuis graag in de keuken

Ze was daarom ook erg benieuwd naar de gerechten van Kook jij of ik. “Ik heb verschillende gerechten geprobeerd en vond ze erg lekker! Met name de internationaal gerichte recepten spreken mij ontzettend aan”. Heb jij nou een vraag of opmerking voor ons? Bel, whatsapp of mail Kook jij of ik dan en Leonoor zal je met veel plezier helpen!

 

Kim van de marketing

Als je klant van Kook jij of ik bent, ken je Kim waarschijnlijk al:

ze vertelt je geregeld wat de nieuwe gerechten zijn, wat we hebben gedaan de afgelopen week of ze neemt je mee naar onze boeren. Maar wat doet Kim nog meer bij Kook jij of ik? We vroegen, voor de verandering, haar eens het ‘schort van het lijf’ en lieten ons verrassen! “Werken bij Kook jij of ik is geweldig! Naast dat ik alle boeren bezoek, sta ik ook op evenementen, maak ik folders en flyers op en bedenk ik acties voor Social Media. Doe jij bijvoorbeeld al mee aan ‘raad het ingrediënt’ actie?” vertelt Kim lachend.

Ik hou heel erg van eten, maar ook van koken!

Ik heb een half jaar in Barcelona gewoond: het land van lekker eten en drinken, en daar ook uitgebreid de tijd voor nemen. Door die verschillende invloeden vind ik het leuk om thuis nieuwe gerechten uit te proberen, zoals je bij Kook jij of ik ook terugziet”, sluit Kim enthousiast af.

 

Wout Bakker

“gevarieerd werk, waarbij ik samenwerk met een leuke groep collega’s”

vertelt Wout Bakker enthousiast als we hem vragen wat hij zo leuk vindt aan het werken bij Kook jij of ik. Wout doet de orderpick, waarbij hij de producten van de wekelijks verschillende boeren in ontvangst neemt en ervoor zorgt dat alle bestellingen worden ingepakt en gekoeld worden bezorgd bij PostNL.

 “Het is belangrijk dat alle bestellingen op tijd klaarstaan, zodat deze dezelfde avond nog bezorgd kunnen worden”

Maar wat doet Wout naast zijn werk? In zijn vrije tijd maakt hij graag een tripje naar zijn favoriete vakantieland Griekenland of is hij met zijn vrienden bij de voetbal te vinden, waar hij zelf ook graag een balletje trapt. Heeft Wout jouw streektas al ingepakt?