Zelf koken
Varkensfiletlapje met knoflookmosterd, gebakken pastinaak en rosevalaardappel uit de oven
Bereidingstijd
Vers & zelf bereid binnen 35 minuten  
Bereidingstijd

binnen 35 minuten

Wat moet je nog zelf bereiden?

Varkensfiletlapje
Knoflookmosterd
Gebakken pastinaak
Rosevalaardappeltjes

Wat bereiden wij voor jou


Bestellen
Ingrediënten

Gebakken pastinaak(41%), Rosevalaardappeltjes(30%), Varkensfiletlapje(25%), Knoflookmosterd(4%), pastinaak, aardappelen, varkensvlees (oorsprong: Nederland), natuurazijn, mosterdzaad, zout, maltodextrine, gistextract, suiker, ui, wortelextract, tomaat, plantaardige zonnebloem/koolzaadolie, aroma, stevia, soja-olie, mineraalzout, kruiden en specerijen

Leveranciers

Voedingswaarden (per 100 g)

Energie: 111,34 Kcal / 466,46 KJ
Vet: 4,27 gr.
Waarvan verzadigd: 1,07 gr.
Koolhydraten: 7,96 gr.
Waarvan suikers: 2,92 gr.
Vezels: 0,54 gr.
Eiwit: 8,69 gr.
Zout: 0,34 gr.

0